Geishafluff

180 g geisha
3 dl grädde
 
Koka upp grädden och ha sedan i den grovhackade geishan.
Blanda väl tills allt har löst upp sig.
Ställ kallt i minst 4 timmar, vispa upp innan användning.
 
Passar bra som fyllning på ett lager i en tårta med ca 24cm i diameter.
 
/ v.
marika
2013-10-10 @ 18:23:37

hej igen!!! vi var på detta bröllop du gjorde den enligt mig godaste tårta jag smakat så nu tänkte jag försöka göra en till min systerson s dop:) men det blev marsipan lock istället är osäker om det blir gott!!!
jag måste bara fråga körde du med 2 eller 3 kladdkakebottnar?? eller hade du smörkrämen över vitmousse???// marika:)

Svar: Hej Hej! Tack så jättemycket det var roligt att höra! :)Jag har gjort samma smakkombination en gång tidigare fast att jag då spacklade tårtan med grädde och täckte med marsipan istället. Gick lika bra det och jag gjorde tre kladdkaksbottnar .

Lycka till! :)
Veronica




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0